Dorthe Kruse Masclet

Jeg startede med yoga i 2007 da jeg som direktionssekretær i et fransk forsikringsselskab i Paris søgte efter et pusterum i en noget travl og stresset hverdag. Jeg fik hurtigt lyst til at fordybe mig og begyndte derefter på College National de Yoga, en fransk yogaskole ledet af Evelyne Sanier-Torre. Efter et 4-årigt forløb med traditionel yoga, herunder hatha yoga med de klassiske stillinger, særlige åndedrætsøvelser og meditation, fik jeg mit diplom i 2012. Kort tid efter dannede jeg mit eget firma 'Yogadan' og har undervist i hatha yoga, meditation og yoga nidra i en forstad til Paris.
Nu er jeg efter mange år i Frankrig vendt tilbage til Danmark og glæder mig over at kunne undervise og dele ud af min viden og erfaring herhjemme.
Jeg forsøger så vidt muligt at tage hensyn til hver enkelt elev, sådan at alle kan være med, på trods af forskellige fysiske skavanker. Alt efter årstiden, klima og andre ydre årsager, tilbyder jeg passende yogastillinger og åndedrætsøvelser.
Det er altid en særlig glæde for mig at undervise i yoga, dele yogafilosofien omkring mig og følge elevers udvikling på alle områder.
Da det er vigtigt for mig at blive ved med at lære nyt og videreudvikle mig, også til glæde for mine kursister, er jeg løbende på kurser og retreats.

Kurser hvor Dorthe Kruse Masclet underviser