Jens Horstmann

Jeg er oprindeligt uddannet cand. jur. og har brugt hele mit arbejdsliv på at undervise på forskellige skoler: Jeg har undervist i retsfilosofi samt mediejura på Aarhus Universitetet og Journalisthøjskolen, har drevet freelance undervisnings- og foredragsvirksomhed for efterskoler og gymnasier - men under alt dette har jeg de sidste 12 år været højskolelærer på Rødding Højskole. Her underviser jeg i forskellige samfundsfaglige og politiske fag, afholder kurser, foredrag etc.
Jeg har desuden beskæftiget mig meget med USA og amerikanske forhold udover at have rejst intensivt i landet (tallet er indtil videre 31 besøgte stater), har jeg de seneste mange år flere gange om året arrangeret studieture for højskoleelever til Sydstaterne og Midtvesten og jeg har boet med min familie i den lille by Macomb, Illinois. Her forskede og underviste jeg på Western Illinois University.
Privat er jeg gift med Signe. Vi bor i Rødding, og sammen har vi tre piger i børnehave- og skolealder.

Kurser hvor Jens Horstmann underviser