Ruth Juárez

Ruth Juárez er født i Guadalajara, Mexico, men har boet i Danmark siden 1989. Stud.mag. i Spansk Sprog og Internationale Studier ved Aalborg Universitet. Har undervist i spansk på aftenskoler siden 1998.Jeg har desuden 18 års pædagogisk erfaring som underviser i henholdsvis spansk og engelsk - både på basisniveau og højere niveauer. Jeg er oprindeligt uddannet bachelor i biolog fra Universidad de Guadalajara med supplerende fag fra både Universidad de Barcelona og Aarhus Universitet, hvor jeg ligeledes havde mulighed for at gennemføre 2 års kandidatstudier, som jeg dog ikke færdiggjorde pga. barselsorlov. Jeg har boet i Danmark i 29 år og taler således sproget flydende. Jeg er en motiveret og målrettet underviser, som brænder for den faglige, såvel som den pædagogiske formidling heraf, og som sigter efter at være medskabende til et udfoldelsesrigt og lærerigt miljø. Min passion for formidlingen af spansk har også ført til, at jeg nu følger fag i Spansk, Sprog og Internationale Studier ved Aalborg Universitet. Jeg følger især fag rettet mod grammatik og sprogformidling med henblik på at opnå et sidefag i spansk og således opnå fuld undervisningskompetence i faget. Det er således meget vigtigt for mig at holde mig ajour med faget og bestandigt dygtiggøre mig for at sikre, at mine elevers undervisning er af så høj kvalitet som muligt. Jeg ser det som en styrke at kunne undervise samtidig med, at jeg selv er studerende, da jeg derved har mulighed for at viderebringe den nyeste og mest opdaterede viden indenfor spansk, samt at det giver mig en forståelse for elevernes situation som studenter.

Kurser hvor Ruth Juárez underviser