Kiss Jönsson

Jeg er 59 år og har ALTID tegnet – og senere malet. Jeg har arbejdet professionel med kreative udtryksformer i over 30 år. Bl.a. som grafisk designer, fotograf og frihåndstegner Jeg har været selvstændig med eget kreativt firma (KissArt) siden 2004 og løser opgaver inden for kunst-udsmykning og illustrationer. Derudover: løser jeg opgaver inden for farve-, og indretningsrådgivning + grafisk design og ind i mellem også foto.
Jeg har gået på Randers Kunstskole og har siden gennemført et væld af relevante supplerende kurser, i mange forskellige teknikker. (inden for tegning, akvarel, maleri)
Jeg er derudover uddannet Holistisk Indretter og Farvecoach. En speciel udd. i farvernes symbolske betydninger, fysiske og psykiske påvirkninger. Jeg har deltaget i mange udstillinger og kunstprojekter (også for/med børn). Er optaget i BMMK og Underviser-netværket Art Club X. Driver Kreativ Workshop sammen med kunstnerkollega. (kreative indspark til virksomheder)
Har mit eget Kunst-kursus-hus i Hadsund. Facebook: Kunsthuset i Hadsund.
Se evt. min hjemmeside www.kissart.dk for mange flere oplysninger. Bl.a. udtalelser, presse mv.
Eller følg mine kunst-opgaver på Facebooksiden: Kissart,
Kontakt mig gerne via mail eller tlf. 29 86 82 56