Berit Kambskard

Berit er uddannet som lærer i Alexanderteknik fra den 3-årige fuldtidsuddannelse hos The Constructive Teaching Centre i London. Hun har 18 års erfaring med undervisning, primært i London, gennem privat praksis, på Alexanderteknik læreruddannelsen og i aftenskoleregi. Derudover er Berit uddannet som ergoterapeut BSc OT(Hons) fra Brunel University, sundhedsfaglig kandidat Cand.scient.san fra Syddansk Universitet samt yogalærer uddannet fra Dansk Yogas 2-årige uddannelse i København. Berits undervisning i Alexanderteknik er altid præget af varme, humor og glæden ved at dele en oplevelse af at 'noget andet' er muligt': en større frihed i kroppen, øget lethed i bevægelse, bedre fokus og mere ro. Berit har haft Alexanderteknik elever i alle aldre der er kommet på grund af smerter i ryg, nakke og skuldre, stress, søvnproblemer, spændingshovedpine, nedsat arbejdsdygtighed, men også elever der er kommet for at forbedre deres præstation indenfor områder som at spille et instrument, synge (amatører og professionelle), udøve sport og motion, give præsentationer, for at forbedre kropsholdning, et ønske om at ældes med ynde eller en søgen efter en selvhjælpsteknik til øget velvære generelt.

E-mail: berit.kambskard(snabel_a)gmail.com

Kurser hvor Berit Kambskard underviser