Michael Graae

Michael Maria Graae er faldet for den spansk akustiske guitar og har beskæftiget sig med især flamenco-musik - herunder de mange rytmer og stilarter i flamenco'en. I sin undervisning fokuserer han på at arbejde med udgangspunkt i den enkelte elevs musikønsker og behov. Han formidler og sammenkobler instrumental praksis med rytmelære og lettere musikteori for dermed at udvikle elevens guitarfærdigheder, så eleven hurtigt kan lære de basale akkorder og akkompagnere og spille til sine egne favoritnumre. Siden september 2015 har Michael undervist adskillige AOF-hold, såvel begyndere som letøvede/øvede. Vi beskæftiger os med fx 50'er, 60'er og 70'er musik eller andre ønsker fra eleverne side. Han har også undervist i stilarter som fx tango, bossanova, samba og rumba.

Kurser hvor Michael Graae underviser