Angela Guski

Mit navn er Angela Guski, og jeg kommer fra Berlin. Efter min tyske studentereksamen flyttede jeg til Danmark for at studere dansk/nordisk filologi ved Odense Universitet. Jeg blev cand.mag. i dansk og tysk. Undervejs studier og eksamen i islandsk sprog og litteratur i Reykjavík, i færøsk ved universitetsafdelingen i Tórshavn samt i andre nordiske og romanske sprog. Desuden studier og eksamen i andre klassiske og moderne indoeuropæiske sprog. Efter mit gymnasiepædagogikum læste jeg til cand.ling.merc. i tysk og fransk ved Odense Universitet og ved Handelshøjskolen i Århus. Jeg har en dansk statsautorisation som tolk og translatør i tysk. I 1990'erne læste jeg retorik og kommunikation ved Aarhus Universitet. Jeg har igennem årtier undervist i bl.a. dansk og tysk ved danske universiteter, folkeuniversiteter, seminarier, gymnasier og i private virksomheder. Jeg har mange års erfaring i at undervise studerende, kursister og elever i de fleste fagsproglige og almensproglige discipliner. Jeg har undervist på alle niveauer, dvs. lige fra begynderniveau til og med modersmålsniveau. Jeg bliver aldrig færdig med at lære nye sprog og fordybe mig i dem. Hver gang, jeg dykker ned i et nyt sprog, åbner der sig nye og fascinerende kapitler, der kalder på spørgsmål og svar, der skal studeres. Mine interesseområder inden for sprog, litteratur, retorik, kultur og aktuelle samfundsforhold vil altid præge min undervisning. Det gør mig glad, når jeg møder både ukendte og velkendte kursister, der vil dele mine interesser med mig, og som vil være med til at fordybe sig i og diskutere forskellige emneområder.

E-mail: angela(snabel_a)guski.dk

Kurser hvor Angela Guski underviser