Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Lise-Lotte Skovdal
Ledige pladser

Koldrørte sæber og shampoo-bars

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Lær at lave koldrørte sæber og shampoo-bars uden palmeolie men med gode vegetabilske olier, fedtstoffer og udtræk fra havens urter. Vi farver med krydderier, leger med tilsætninger af ler, æteriske olier og naturlige skrubbeeffekter og laver mønstre. Du får anvisningen til at komponere din egen sæbeopskrift og til at udregne den korrekte ludblanding.
Vi arbejder i små grupper af 2-3 personer, og du får en introduktion til råvarer, redskaber og sikkerhedsforanstaltninger.
Deltagerne skal selv medbringe forklæde, gummihandsker og sikkerhedsbriller, da vi arbejder med det meget basiske kaustisk soda til fremstilling af sæbeluden.
Desuden skal hver deltager selv medbringe 3 eller flere forme til sæberne. Det kan være rensede mælkekartoner eller andre madkartoner, plastforme fra sandkassen, silikoneforme mm. (aluminiumsforme kan ikke anvendes). Bemærk, at sæberne skal modne i op til 6 uger, før de er klar til brug. Bemærk også, at du skal transportere ikke-faste sæber med hjem efter kurset, det er derfor en god idé at medbringe en tom skotøjsæske/kasse til transporten.

Materialeprisen 430 kr. er inkl. i prisen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-04-2019, kl. 10:30

Ugedag Lørdag
Holdnr191616
Adresse Skolen på Nyelandsvej
Nyelandsvej 23/38210913
2000 Frederiksberg
LokaleKøkken
Holdtimer5,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

27-04-2019 Lørdag 10:30  -  15:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.