Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Til daglig har jeg mit virke hjemme hos mig selv på min hjemme adresse, som Samtaleterapeut og Healingsmassør. Det er forskellige mennesker kommer til mig, som har brug for en lille hjælp til selvhjælp i form af Afspændingsmassage, Healing, Coching eller Samtaleterapi mm. Jeg har altid haft interesse for den alternative verden og siden hen taget en uddannelse som Kropsterapeut og Massør. Uddannelse som Massør og Samtaleterapeut er RAB godkendt af Sundhedsstyrelsen. Uddannelsesforløbet foregik i Valby , hvor jeg har fået ind indsigt og forståelse i hvordan Krop og Sind kan arbejder sammen eller modarbejder hinanden.. For at dygtiggøre mig er jeg på forskellige kurser, modtager supervision og arbejder i små grupper i København. Jeg har sidenhen taget forskellige kursus i bl.a Massage og Samtale teknik, Coaching, Intuition, Mindfullness, Yoga, Meditation. Access Bars. Jeg har en bred vifte af erfaringer at arbejde med mennesker med særlig behov i forskellige sammenhæng. Oprindeligt er jeg uddannet som Socialpædagog og har arbejdet i speciale område med børn og voksne en del år. I perioder har jeg undervist i form af workshop og aftenskoler i madlavning for unge og mænd/kvinder, dans og bevægelse, Yoga, blomsterbinding.mm Kikker jeg lidt længere tilbage har jeg haft glæde af mine uddannelser som Smørrebrødsjomfru/Socialpædagog og brugt den i forskellige sammen hæng. Det mest af mit liv har jeg arbejdet med mennesker og mine erfaringer kommer mig tilgode, der hvor jeg bevæger mig og står. Lev et Liv i Balance, nærvær, nuet i gennem forståelse af Mindfulness og indsigt . Læs mere om Anita på hendes hjemmeside: www.bodymindandsoul.dk

Læs mere

Anita Maderer
Ledige pladser

Healingmassage 2

Ved spørgsmål ring til 74 62 24 23

Dette kursus henvender sig til dig, der allerede har været på Healingmassage 1.
På 2. del af kurset, vil du kunne få genopfrisket massageteknikken og samtidig bygge lidt mere på. Her lærer du at give den helt grundlæggende healing/afspændningsmassage. Du får lært, hvordan du samler kropsdelene i massagen sammen i en helhed, og hvordan kroppen modtager forskellige massageteknikker. Alt dette med henblik på, at du efter kurset stadig vil føle tryghed ved at give din familie en rigtig fin massage.
Samtidig vil vi kikke lidt nærmer på, hvordan kroppen kan samarbejde eller modarbejde, og hvilken betydning chakra energier kan have.
Du vil få rig lejlighed til både at give og modtage massage og udveksle erfaringer undervejs.
Er du heldig at have din egn briks, er du velkommen til at tage den med.
Materialeudgift på 250 kr. til olie og lidt mundgodter weekenden igennem, afregnes med underviser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-03-2018, kl. 17:00

Ugedag Fredag, Lørdag, Søndag
Holdnr181-222
Adresse AOF SYD Sønderborg
Skt Jørgens Gade 35-39, 1. sal
6400 Sønderborg
LokaleAfspænding
Holdtimer18,5
Antal mødegange3
AfdelingAOF SYD

Kursusdage

09-03-2018 Fredag 17:00  -  19:30
10-03-2018 Lørdag 09:00  -  17:00
11-03-2018 Søndag 09:00  -  14:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.