Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Fozia Ahmed
Venteliste

Det Indiske og Pakistanske Køkken SE 967310

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Velkommen til det indisk/ pakistanske køkken, hvor du vil lære at lave et udvalg af currys, som Butter Chicken Tikka Masala, Lamb/ Beef curry samt mættende og smagsfulde vegetar retter som Daal, Palak Alu (spinat kartofler), Pulao (stegte ris) samt tilbehør som Raita, mynte og koriander Chutney.
Et indisk/ pakistansk måltid vil ikke være fuldendt før, der er friskbagt brød på bordet, så selvfølgelig skal vi bage vores eget friske brød som Chapatti (traditionelt fladbrød), Naan (når du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dit måltid) og Paratha (traditionelt pandekage med/uden fyld som passer godt til daal)
Vi laver alle retter fra bunden, og der vil være noget for enhver smag, heriblandt snacks, som fx Pakora og Samosa.
Hver lektion vil dufte af Indien/ Pakistan, når vi bruger de stærke varme, smagsfulde krydderier som gurkemeje, ingefær, hvidløg, chilli og Garam Masala.
Med indisk/pakistansk gastronomi vil du lære at genanvende råvarer og kreere retter, så du minimere madspild. Du vil også lære, hvor enkelt det er at lave sit helt eget indisk/ pakistansk festmåltid.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-03-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr967307
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

16-03-2019 Lørdag 11:00  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Medbring viskestykke, karklud, forklæde og drikkevarer. Pris inkl. råvarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.