Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

AOF Næstved & Susålandet
Ledige pladser

Københavns Lufthavn (CPH) -BAG FACADEN

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Tag med på denne spændende tur til CPH, og oplev en lufthavn bag facaden. Det er nu blevet muligt at få et helt andet indblik i arbejdet i Skandinaviens største lufthavn, hvor mange tusinde mennesker er beskæftiget med at få mange millioner gæster betjent på bedste måde. I 2018 blev der slået rekord, da man passerede 30 millioner gæster.

Efter opsamling kører vi til Amager, nærmere bestemt CPH, hvor vi modtages af personale der fortager obligatorisk sikkerhedstjek af alle gæster inden rundvisning (Der SKAL medbringes gyldigt pas eller kørekort med billede ID, samt liste med navn og personnummer på alle deltagere). Efter kontrol, bliver vi med professionel guide transporteret rundt i den store lufthavn, vi ser Vilhelm Lauritzen Terminalen, som blev flyttet i hel tilstand "SE VIDEO HER", Brandstationen, Øvelsespladsen for brandslukning, og meget mere. Dette omfattende indblik i lufthavnens funktioner har en varighed af ca. 2,5 time.

Efter at have fået set de mange spændende ting i en moderne lufthavn, kører vi med egen bus til en lokal restaurant for frokost. Efter frokosten kører bussen en dejlig rundtur i København, hvor vi ser den nye Ørestad samt flere af de store seværdigheder (Med korte fotostop).

Prisen inkluderer:
Bustransport i moderne turistbus inkl. kaffe i bussen
Rundvisning Københavns Lufthavn
Frokost på lokal restaurant (ekskl. drikkevarer)

SPECIELLE BETINGELSER FOR DENNE TUR: Lufthavnens sikkerhedsbestemmelser gælder under HELE opholdet (Udleveres ved bestilling) og ALLE deltagere skal have enten gyldigt pas eller EU kørekort for identifikation, desuden skal der sendes en komplet deltagerliste med det fulde navn og personnummer på hver enkelt deltager til os senest 10 dage før turens gennemførelse. Det er IKKE tilladt at fotograferer personale i lufthavnen, og alt andet foto/film må kun bruges privat. MAKS: 35 deltagere !

Bindende tilmelding
Vigtigt: Ture med flere opsamlingssteder:
Angiv ønsket opsamlingssted ved tilmelding.

A = Parkeringspladsen i Rådmandshaven
B = Sct. Jørgen Park v/Fakta
C = Mogenstrup Kro
D = Fuglebjerg busterminal (hentes i opsamlingsbus)*
*Passagerer fra Fuglebjerg afhentes i opsamlingsbus

Tirsdag den 1. oktober 2019 Vælg opsamlingssted:
A: Rådmandshaven p-plads kl. 07.30-17.15
B: Sct. Jørgens Park v/Fakta kl. 07.50-17.00
C: Mogenstrup Kro kl. 07.10-17.30
D: Fuglebjerg busterminal kl. 06.50-18.00
Hold nr. 192-993 Pris kr. 975,-

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-10-2019, kl. 07:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr192-993
Adresse Rådmandshaven
Parkeringspladsen
4700 Næstved
LokaleParkeringsoladsen
Holdtimer10
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

01-10-2019 Tirsdag 07:30  -  17:15

Faktaoplysning

Forudsætninger Vigtigt: Ture med flere opsamlingssteder: Angiv ønsket opsamlingssted ved tilmelding. A = Parkeringspladsen i Rådmandshaven B = Sct. Jørgen Park v/Fakta C = Mogenstrup Kro D = Fuglebjerg busterminal (hentes i opsamlingsbus)* *Passagerer fra Fuglebjerg afhentes i opsamlingsbus

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.