Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Venteliste

Lakridsfest i Bagsværd

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med til en eksklusiv aften i lakridsens tegn, hvor vi starter med et spændende besøg ind i lakridsens verden hos Bagsværd Lakrids med ejer Morten Kornbech Larsen og skal opleve både fremstilling og smagning af lakrids af høj kvalitet - og desuden et ægte lakridsforedrag. Herefter forsødes aften yderligere med en skøn sushi middag med kvalitetsvine tilsat live musik. Mon ikke aften også byder på helt eksklusive tilbud. Turen omfatter guide, lakridsforedrag, fremstilling og smagning. Desuden middag, vin og live musik.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-03-2020, kl. 17:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr2022931
Adresse Bagsværd Lakrids
Bagsværd Hovedgade 125
2880 Bagsværd
LokaleBagsværd Lakrids
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

03-03-2020 Tirsdag 17:30  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Mødested og slutsted: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 125, 2880 Bagsværd Bemærk: Turen omfatter guide- lakridsforedrag, smagning og fremstilling. Desuden middag med vine og live musik. Max 25 personer. Arrangementet varer ca. 4 timer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.