Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Ledige pladser

Nordhavns holme, moler og havnebassiner

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på en moletur fyldt med oplevelser i Nordhavn. Området i Nordhavn er bygget på holme med moler og havnebassiner, som udvikler sig med stormskridt. Vi starter vores vandring ved den sidste nye metrostation, Orientkaj med kig til byggeriet af den nye 16.000 m2 store Østre Landsret af Henning Larsen. Vi begiver os videre ud mod Skudehavnen til Levantkaj, hvor vi tydeligt oplever kontrasten mellem det tidligere industriområde med kraner og containere og Copenhagen International School med sine blågrønne kvadrater og 12.000 solcellepaneler. Det er her arkitektfirmaet, Entasis, er i gang med at skabe endnu et nyt byrum med bl.a. grønne områder. Vi skal også ud på Sundmolen og et kig forbi arkitekthuset, Cobe på Orientkaj, som står bag rigtig mange bygninger og byrum i Nordhavn, bl.a. Århusgadekvarterets varetegn, The Silo ved Fortkaj. Netop de to siloer, The Silo og Frihavnstårnet, får vi et godt view til, mens vi bevæger os mod Nordhavn Metro St. og området, som tidligere husede Københavns Frihavn. Vi passerer den tidligere våben- og ammunitionsfabrik, Riffelsyndikatet og ender vores tur på Redmolen ved Sandkaj Brygge.
Turen omfatter frisk guidet gåtur på ca. 2,5 km og en særlig kop kaffe. Turen er uegnet for gangbesværede og langsomt gående.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-03-2020, kl. 14:00

Ugedag Mandag
Holdnr2022891
Adresse Orientkaj Station
(Metro station)
2150 Nordhavn
LokaleMetrostation
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

30-03-2020 Mandag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Orientkaj, Metro St. 2150 Nordhavn. Slutsted: Sandkaj/ Aberdeengade, 2150 Nordhavn Bemærk: Turen omfatter frisk guidet gåtur på ca. 2,5 km og en særlig kop kaffe. Turen er uegnet for gangbesværede og langsomt gående.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Nordhavns holme, moler og havnebassiner

Ledige pladser
Fredag 15-05-2020, kl. 13:00-15:00 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Marianne Bentzen