Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Ledige pladser

Helt op på lakridserne!

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Uanset om du er til salmiak, chili, ingefær eller klassisk lakrids, så er den lakrids, som vi skal opleve på vores lakridstur af en helt speciel kaliber. Det er håndlavet lakridskaramel produceret af minimum 5 % rå lakrids - og så smager det forrygende. Du kan på denne rundvisning komme helt tæt på processen, når vi byder inden for hos Bagsværd Lakrids, hvor vi skal overvære lakridsens tilblivelse med ejer Morten Kornbech Larsen ved gryderne. Morten giver os desuden en indsigt i lakridsens verden og fortællinger om vejen mod målet: Den helt rette lakrids. Og mon ikke der også bliver en smagsprøve eller to - men pas på, lakridsen er stærkt vanedannende.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-02-2020, kl. 12:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr2022911
Adresse Bagsværd Station
Bagsværd Hovedgade 142
2880 Bagsværd
LokaleForan hovedindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

25-02-2020 Tirsdag 12:30  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Bagsværd Station foran indgangen. Slutsted: Bagsværd Lakrids, Bagsværd Hovedgade 125, 2880 Bagsværd. Bemærk: Turen omfatter guide- besøg hos Bagsværd Lakrids med rundvisning, fremstilling foredrag og smagning. Guide og arrangør: Marianne Bentzen og Morten Kornbech Larsen

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Helt op på lakridserne!

Ledige pladser
Tirsdag 14-04-2020, kl. 12:30-14:00 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Marianne Bentzen