Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Københavns Rådhus - ukendte steder

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med AOF på en usædvanlig rundvisning i et usædvanligt hus. I januar 1903 fik København sit nuværende rådhus, tegnet af arkitekten Martin Nyrup. Denne var inspireret af renæssancerådhuset i Siena, Italien. Huset indeholder mange finurligheder, symboler og hemmeligheder. Ud over de vanlige rum, der vises frem på rundvisninger, så som bryllupssalen, magistralsalen og biblioteket, vil vi, som noget særligt, komme i kælderen, hvor vi ser Rådhusets grundsten. Vi kommer også op på loftet og ud på svalegangen, hvorfra byens tage kan beundres. I det hele taget kommer vi mange steder, andre gæster ikke har mulighed for at opleve. Efter det spændende besøg, belønnes vi med lidt vin og vi får også lov til at smage en af de berømte rådhuspandekager.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-03-2020, kl. 14:25

Ugedag Fredag
Holdnr2022603
Adresse Københavns Rådhus
Rådhuspladsen 1
1550 København V
LokaleIndg. Rådhuspladsen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

20-03-2020 Fredag 14:25  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Efter vores besøg på ca. 2½ time serveres 1 glas hvidvin og 1 af de berømte rådhuspandekager. Rundvisningen og foredragh foregår ved en af stedets mest erfarne rundvisere fra Københavns Rådhus.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Københavns Rådhus - ukendte steder

Ledige pladser
Pris i DKK 335,00
Fredag 20-03-2020, kl. 14:25-17:00 AOF Herlev Pia Mengel