Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Kagetappas v Summerbird, OBS: ny dato:

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Der er god grund til at tage med denne aften, specielt hvis du elsker chokolade. Chokolade er ikke bare chokolade - og Summerbird er kendt for deres hjemmelavede konfekt, chokolader og små kager af højeste kvalitet. Morten og Sofie vil indføre os i Summerbirds historie, chokolade af højeste kvalitet og univers, hvorefter vi skal smage på de nyeste produkter- nemlig kager med inspiration i klassiske danske kager, så som nøddebunde, træstammer, flødeboller, Sarah Bernard og andre lækkerier. Vi får smagsprøver både af det søde og et glas af Sparkling Summerbird, kaffe og en lille goodie bag. Efter foredraget er det også muligt at købe lækkerier til fordelagtig pris.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-11-2019, kl. 17:55

Ugedag Tirsdag
Holdnr921573
Adresse Magasin
Kongens Nytorv
1050 København K
LokaleHovedindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

12-11-2019 Tirsdag 17:55  -  19:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter kagetappas, chokoladefordrag samt foredrag om Summerbirds historie ved Morten og Sofie hos Summerbird, Magasin. Vi får smagsprøver både af det søde og et glas af Sparkling Summerbird, kaffe og en lille goodie bag.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.