Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Selsø Slot og Skomagerkroen

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Tag med på en spændende historisk tur til Selsø Slot, et flot byggeri, der er Danmarks bedst bevarede barokke slot, og et fint minde om den danske herregårdskultur. Selvfølgelig bærer et så gammelt slot på mange spændende historier - det kaldes også spøgelsesslottet af folk på egnen. Vi skal høre om slottets interessante historie på vores rundvisning og den krydres naturligvis med de mere eller mindre troværdige spøgelseshistorier gennem tiden. Efter rundvisningen kører vi til Skomagerkroen, der siden 1521 har været et spisested for rejsende i området. Her skal vi nyde en let frokost.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-09-2019, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr925153
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-09-2019 Søndag 09:30  -  15:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og turleder Pia Mengel tur-retur. Rundvisning ved lokal slotsguide i Selsø Slot. Pia Mengel holder foredrag i bussen om turens relevante punkter. Frokost i den nærliggende Skomagerkro er inklusiv i turprisen. OBS: tilmelding til og betaling for busture og rejser bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.