Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Orchidegartneriet

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Alle blomsterelskere der er fascineret af orkidéen, bør opleve denne tur. Den verdensberømte orkidéekspert Hans Christiansen er ekspert i at dyrke disse små unika i sit gartneri. Under foredraget i gartneriet lærer vi alt om orkidéer, lige fra hvor og hvordan de vokser, til hvordan vi kan få vore små unikaer til at blomstre år efter år. Gartneriet er stort og rummer også en "lukket" afdeling, hvortil kun udvalgte grupper får adgang. Dronning Ingrids væksthus ligger også her. Orkidéerne i gartneriet kan købes, det samme gælder Hans Christiansens specialudviklede "orkidéjord" og - gødning. Hans gartneri er fyldt med mere end hundrede sjældne og meget flotte orkidéer af typer, man bestemt ikke finder i supermarkederne. Desuden hænger der et utal af hædersbeviser vundet i konkurrencer vidt omkring i verdenen

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-10-2019, kl. 15:25

Ugedag Søndag
Holdnr921523
Adresse Orchidegartneriet, Fredensborg
Hillerødvejen 25
3480 Fredensborg
LokaleKratbjerg station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-10-2019 Søndag 15:25  -  16:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter orchideforedrag ved Hans Christiansen (intern gartner i Orchidegartneriet). Hvis det ønskes, vil der være mulighed for at købe Orchidéerne i gartneriet, det samme gælder Hans Christiansens specieludviklede "orchidéjord" og - gødning. OBS: Medbring kun mindre tasker. Vi mødes ved indgangen, Hillerødvejen 25, 3480 Fredensborg.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Orchidegartneriet

Ledige pladser
Pris i DKK 295,00
Søndag 06-10-2019, kl. 15:25-16:45 AOF Herlev Pia Mengel