Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Christian Helweg
Ledige pladser

Råt&Godt

Ved spørgsmål ring til 72 13 23 01

- Rundvisning og frokost i det socialøkonomiske værksted, der arbejder ud fra devisen om, at mennesker og materialer fortjener en chance til.
De rå vægge, den originale smede-esse i den over 100 år den gamle tog-remisse emmer af en helt særlig atmosfære, og danner de perfekte rammer for dagens besøg hos Råt&ampGodt.
Værkstedet er baseret på håndværksmæssige opgaver så som produktion af brugskunst, pyntegenstande og boligartikler, men også større specialopgaver/projekter for private, institutioner og virksomheder. Produktionen sker i samarbejde med udsatte unge og alle produkter og projekter laves af genbrugsmaterialer. Hos Råt&ampGodt er der fokus på bæredygtighed både socialt og for miljøet.
På denne lørdag bydes du indenfor i de rustikke og unikke rammer af den entusiastiske stifter og daglig leder Christian Helweg. Han vil vise rundt på de mange kvm og fortælle om dagligdagen på dette særlige sted, og arbejdet med udsatte unge. Selvfølgelig kan du også se værkstedets showroom, og endda købe ting med hjem derfra. Besøget sluttes af med en skøn frokost, som indtages i Skyen.
Råt&ampGodt er at finde for enden af Hjulmagervej i nr 58, kun 5 minutters gang fra banegården, hvis du kommer med tog eller bud i hjertet af Aalborg.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-03-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-0631
Adresse Råt&Godt
Hjulmagervej 588
9000 Aalborg
Lokalelokaler
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordjylland

Kursusdage

16-03-2019 Lørdag 11:00  -  13:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.