Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Venteliste

Det nye Nordhavn- en bydel med vokseværk

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på denne guidede gåtur gennem Århusgadekvarteret i Indre Nordhavn og oplev en bæredygtig bydel ved vandet i stadig hastig forandring. De bygger og bygger, og en helt ny ikonisk bydel vokser fortsat op i den tidligere Frihavn. Et kvarter med gamle bygninger, siloer og kajanlæg, som nu går i samspil med de nye byrum, bebyggelser og brygger. Vi skal rundt i hele kvarteret og opleve spændende bygninger og unikke perler som den bevaringsværdige Røde By, Konditaget Lüders, The Silo og 'hva drikker mølr' og Portland Towers. Vi skal også besøge udstillingen "Himmel og Hav", hvor vi får en omvisning og en god indsigt i de arkitektoniske overvejelser bag projektet både fra vand- og landsiden, og selvfølgelig sidste nyt om den hurtigt voksende bydel. For dem, som har lyst kan dagen sluttes af på 17. etage i Restaurant The Silo.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-04-2019, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr921071
Adresse Nordhavn Plads
Århusgade 115
2150 Nordhavn
LokaleMidt på Pladsen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

28-04-2019 Søndag 11:00  -  12:45

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Nordhavns Plads, Århusgade 115, 2150 Nordhavn -ved den kommende Metro St. Turen omfatter guidet gåtur i området samt udstillingen Himmel og Hav. Turen er ikke for dårligt gående. Husk gode travesko. Yderligere info.: S-toget kører lige til Nordhavn St.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.