Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Få ledige pladser

Bernstorffsparkens mange skatte

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Kom med på en guidet tur i Bernstorff Slotshave, også kaldet Bernstorffsparken, og mærk det historiske vingesus, når vi udforsker nogle af havens mange skatte. For udover smuk natur med store åbne græsplæner omgivet af skov, byder Bernstorffsparken også på flere kulturhistoriske og kongelige seværdigheder. Vi går på opdagelse i den 60 hektar store slotshave, som oprindeligt blev anlagt i slutningen af 1760'erne i fransk rokokostil og under Bernstorff-familien blev dyrket som have med eksotiske frugter og træsorter. Vi kigger nærmere på den lille gule træbygning, Svenske Villa, købt af Dronning Louise i 1888 og med Grevinde Alexandra som protektor. Vi nyder den autentiske og enestående lille rosenhave ved Dronning Louises Tehus, der i år 2000 er genskabt efter Dronning Louises oprindelige rosenhave. Og vi besøger det højeste punkt i Bernstorff Slotshave, Bernstorff Slot fra 1765 med den karakteristiske kobberkuppel og opkaldt efter slottets første ejer, udenrigsminister J.H.E. Bernstorff. Slottet har huset mange konger og der bliver rig lejlighed til at se og høre nærmere om det historiske slot inde som ude, da vi slutter dagen på "kongelig manér" med te/kaffe og kage på Bernstorff Slot.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-05-2019, kl. 14:00

Ugedag Fredag
Holdnr921063
Adresse Bernstorff Slot
Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte
Lokaleved Slottet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

10-05-2019 Fredag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Foran hovedindgangen til Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, Gentofte. Rundvisning i parken samt te/kaffe og kage på Bernstorff Slot er inkluderet i kursusprisen. Husk gode travesko. Turen gennemføres uanset vejret, men er ikke velegnet for dårligt gående.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.