Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Fredensborg Slot

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vi har arrangeret en "royal" formiddag, hvor vi guides rundt på slottet med den berømte kuppelsal, slotskirke samt Den Reserverede Have og Orangeriet, som var Prins Henriks 60 års fødselsdagsgave. Fredensborg Slot er et af kongehusets foretrukne residenser og har i århundreder dannet ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongehuset. Den Reserverede Have er kongehusets helt private fristed i slotsparken, og den indeholder prydhave, urtehave og orangeri samt dronningens 75 års fødselsdags gave fra Folketinget: Årstidshaven, der består af fire afdelinger nemlig: Forårshaven, Forsommerhaven, Eftersommerhaven og Efterårshaven. Urtehave og orangeri leverer hver dag friskt grønt til kongefamilien, og sørger for at de kongelige gemakker er pyntet smukt med egne blomster. Oprindeligt blev slottet opført for Frederik IV af arkitekt J.C. Krieger i 1720-26, hvorefter det vidtforgrenede slotsanlæg er opstået trinvis gennem 1700 tallet under medvirken af århundredets bedste danske arkitekter. Efter rundvisningen trakteres vi med en lækker frokost på Fredensborg Storekro.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-07-2019, kl. 10:45

Ugedag Mandag
Holdnr922163
Adresse Fredensborg Slot
Slottet 1B
3480 Fredensborg
Lokaleslotsindgang
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

01-07-2019 Mandag 10:45  -  13:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning ved lokal guide på Fredensborg Slot, i Kirken og i Haven, Orangeriet mv. Efter besøget nyder vi en lækker frokost i Fredensborg Storekro.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.