Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Den Gule By i København

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Denne bydel er ukendt for mange, selv om den ligger midt i en pulserende bydel af København. Fra begyndelsen af 1900 tallet havde man, tæt på Hovedbanegården, et Centralværksted til at servicere togene, og i forbindelse med dette byggede DSB Nyboder-lignende boliger beregnet for værkstedets arbejdere. Internt blev bebyggelsen kaldt for Kineserbyen eller Den Gule By. Ikke pga. beboerne, men pga. husenes gule farve. I 2003 blev boligerne smukt renoveret og udlejet både til DSB ansatte og andre. Disse boliger, rækkehuse, er så efterspurgte at ventetiden for en bolig i området er 5-10 år.
Vi har fået en arkitekt til at vise os rundt i området og fortælle om arkitekturen mm og herefter vil en beboer og tidligere ansat tage over for at fortælle om, hvordan livet former sig i "Den Gule By".

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-04-2019, kl. 14:55

Ugedag Mandag
Holdnr922073
Adresse Den Gule By
Otto Busses Vej 38
2450 København SV
LokaleIndgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-04-2019 Mandag 14:55  -  16:15

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning med lokal guide i Den Gule By - tidligere boliger for DSB-ansatte.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.