Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Få ledige pladser

Hallands Väderö og sælsafari

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Afhentning i Lyngby ved minimum 10 tilmeldinger i Nordsjælland.
Hallands Väderö er kendt for sin enestående natur - planter, fugle og insekter. På turen håber vi at se de sæler, som holder til tæt ved Hallands Väderö.
Vi kører i bus op til Torekov og sejler rundt om søen til der hvor sælerne normalt holder til. Herefter går vi i land på øen og går på tværs igennem den enestående natur. Lisa Elsbøll fortæller undervejs øens spændende historie.
Der vil blive serveret frokost og drikke på øen, og i løbet af eftermiddagen tager vi tilbage til det hyggelige fiskerleje Torekov, hvor vi får kaffe og kage.
Besøget afsluttes med en rundvisning i Torekov. På hjemturen køre vi igennem det frodige landskab på Bjärehalvøen.

Guiden i bussen er kulturhistorikeren Lisa Elsbøll, bosat i Sverige.

Prisen er inkl. transport, lättøl eller mineralvand, sallad, brød, kaffe og kage.

Ruten går i gennem skov, stensætninger og græs og grus i et kuperet terræn. Der anbefales godt fodtøj. For deltagere der ikke kan gå turen, er der mulighed for at stå af i Sandham på Hallands Väderö og vente på gruppen. Meget fine strande og bade muligheder på øen. Medbring gerne badetøj.

http://www.sydsverige.dk/?pageID=280
http://www.hallandsvadero.se/


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-06-2019, kl. 08:00

Ugedag Søndag
Holdnr926106
Adresse Flintholm station
Flintholm station
2000 Frederiksberg C
LokaleFlintholm station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

23-06-2019 Søndag 08:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Afhetning i Lyndby ved minimum 10 tilmeldinger fra Nordsjælland. Pris inkl. bus, let frokost, kaffe/kage samt guider. Endelig køreplan med information om tider og opsamlingssteder sendes senest en uge før afgang. På Hallands Väderö går vi gennem skov, stensætninger og græs og grus i et kuperet terræn. Der anbefales godt fodtøj. For deltagere der ikke kan gå turen, er der mulighed for at stå af i Sandham på Hallands Väderö og vente på gruppen. Meget fine strande og bade muligheder på øen. Medbring gerne badetøj.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.