Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Jacob Jensen
Venteliste

Oplev Saltholm

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Tag med Jacob Jensen, der er naturvejleder og biolog, og oplev Saltholms landskab, fugle og planter, besøg det lille museum og hør lidt om øens kulturhistorie. Mange mennesker har oplevet Saltholm fra luften ved indflyvning til Kastrup, men det er de færreste som har sat deres ben på øen. Bare 12 kilometer fra Rådhuspladsen og i stærkt trafikeret område ligger dette stykke uspolerede natur, der med tusinder af fugle året rundt gør et besøg til en kæmpe oplevelse.

Sejlads i åben RIB-båd, hurtigtgående motorbåd med lav ræling, fra Kastrup Ny Lystbådehavn. Ikke for børn under 13 år og gangbesværede.

Medbring mad og drikke. Der kan ikke købes forplejning på Saltholm. Husk gummistøvler og evt. kikkert.

Ved høj vindstyrke eller tæt tåge aflyses turen, det er derfor vigtigt, at du oplyser telefon nr. og gerne e-mail ved tilmeldingen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-06-2019, kl. 09:30

Ugedag Lørdag
Holdnr191313
Adresse Kastrup Strandpark
Ny Lystbådehavn
2770 Kastrup
LokaleVed rampen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

22-06-2019 Lørdag 09:30  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Medbring mad og drikke, der kan ikke købes forplejning på Saltholm. Husk gummistøvler og evt. kikkert. Mødested: Kastrup Strandpark Ny Lystbådehavn ved rampen overfor Restaurant Kastrup Strandpark, 2770 Kastrup.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Oplev Saltholm

Venteliste
Pris i DKK 585,00
Lørdag 22-06-2019, kl. 09:00-14:30 AOF Amager Jacob Jensen