Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Heldagstur til domkirkebyen Lund

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Prisen er inkl. frokost og entré til friluftsmuseet Kulturen, men ekskl. drikkevarer.

Engang var Lund ærkesæde for hele det daværende Danmark, og endnu står den prægtig domkirke med krypt og verdensur. Kom med på en heldagstur i bus og få en kulturhistorisk byvandring i Lund.
Vi hører om vor fælles dansk/svenske historie og ser på universitetsbyens mange fine bygninger og domkirkens krypt, hvor den westfalske stenmester Adam van Düren skabte en usædvanlig frimodig social satire.

Efter en fælles frokost i Lund besøger vi frilandsmuseet Kulturen, inden vi atter bestiger bussen og sætter kursen mod Amager.
Vores guide og cicerone på hele turen er kulturhistorikeren Tommy P. Christensen, der har været museumsinspektør i Malmø, og bor i Skåne.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-05-2019, kl. 09:00

Ugedag Mandag
Holdnr191160
Adresse Tårnby Station
Tårnby Torv
2770 Kastrup
LokaleVed busslusen
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

06-05-2019 Mandag 09:00  -  09:55

Faktaoplysning

Bemærk Afgang fra Tårnby Station, ved busslusen kl. 9.00. Hjemkomst kl. ca. 16.00 Prisen inkluderer bus med AOF turleder, entre på Kulturen samt frokost, men ikke drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.