Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Aida i Helsinki med kulturoplevelser -3 dage

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Se rejseprogram for AIDA i Helsinki - klik her

Med fly fra Kastrup når vi til Helsinki, hvor vores base i to nætter bliver det 4-stjernede hotel Crown Plaza, tæt ved Operahuset. Ud på eftermiddagen skal vi på guidet rundtur i operaen, spise middag i restaurant Töölönranta og overvære Verdis pragtfulde værk Aida, som også var åbningsoperaen i det første dedikerede operahus i Finland i 1993. Huset har to auditorier, hvoraf det største kan huse ca. 1350 tilskuere. Selve den nationale opera har 30 solister, et kor på 60 sangere samt et operaorkester på 120 medlemmer. Anden dagen begynder med tre-timers sightseeing i bus med lokal dansktalende guide. Turen inkluderer besøg i den berømte Tempelpladsene Kirke kendt som "grottekirken".
Vi passerer ligeledes den ortodokse kirke Uspenskikatedralen, Helsinki Havnefront, Salutorvet, besøger byens vartegn Domkirken, tegnet af Engel og opført 1830-52 samt regeringsbygninger m.m.
Turen slutter ved hotellet, men hvis man ønsker det, kan man blive sat af i centrum. Aftensmaden nydes i den lokale restaurant Kuu, hvor vi skal nyde finske specialiteter. Sidste dag er til egen disposition til over middag,( kl. ca. 14.30) inden vi skal med flybus til lufthavnen og kurs mod København. Operahuset i Helsinki huser den finske nationale Opera og Ballet, i det fantastiske operahus, designet af arkitekterne Hyvämäki-Karhunen-Parkkinen i 1993, som det første operahus i Finland. Alle operaelskere fortjener at opleve dette hus, et byggeri i verdensklasse med en fantastisk akustik og et lige så fantastisk tilskuerrum. Aida er en pragtfuld opera af Giuseppe Verdi, komponeret i 1871. Musikken er dejlig og opsætningen spændende. Handlingen udspiller sig i Egypten på de første faraoers tid. Egypten og Etiopien er i krig. Aida og Radames forelsker sig i hinanden. Radames kommer uforvarende til at afsløre militære hemmeligheder for Aidas far, Kongen af Etiopien.
Teknisk rejsearrangør er Destination Finland - Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3158

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-05-2019, kl. 07:25

Ugedag Torsdag, Fredag, Lørdag
Holdnr927023
Adresse Kastrup Lufthavn
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup
LokaleTerminal 2
Holdtimer4
Antal mødegange3
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

02-05-2019 Torsdag 07:25  -  22:00
03-05-2019 Fredag 08:00  -  22:00
04-05-2019 Lørdag 08:00  -  19:45

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Kastrup Lufthavn i Terminal 2. I turen indgår fly -tur-retur Kbh.-Helsinki, 2 overnatninger på hotel Crown Plaza med morgenbuffet, rundvisning i operahuset, operabillet til Aida, 2 middage med 1 glas vin e.l., sightseeing i Helsinki , danske guider på hele turen er Pia Mengel og Olavi Henriksen. Eneværelse kan bestilles mod tillæg på 650 kr. pp.Teknisk rejsearrangør er Destination Finland - Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3158. Endeligt rejseprogram kan rekvireres fra kontoret. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.