Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Malmø - nyt og gammelt

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Byvandring med frokost i Malmø.

Malmø ligger en halv times kørsel med tog fra København. Vores guide på turen, kulturhistoriker Lisa Elsbøll, har boet i Malmø i 15 år, og vil gerne vise os nogle gode steder i byen. Vi mødes på Københavns Hovedbanegård og tager toget sammen til Centralen i Malmø. Herfra går vi en tur i det indre Malmø, som i dag både rummer en fin middelalderkerne, men også en spændende række af flotte nye bygninger. Langs kanalen ligger bl. a. den nye koncertsal, Malmø universitet og den nye saluhal. Fra nyt til gammelt - Malmøhus, de gamle gader ned til Stor Torget og bag dette St. Petri Kirken - et stemningsfuldt bymiljø. Vi spiser frokost på et spisested på Gustav Aldolfs Torg midt i Malmø. Frokosten er en typisk svensk varmret, salatbuffet, brød, vand/saft og kaffe.
OBS! Du skal selv købe din togbillet til Malmø og selv betale drikkevarer til din frokost i Malmø. Arrangementet omfatter byvandring i Malmø ved historiker Lisa Elsbøll og frokost.

NB! Husk passet!
Mødested: Hovedbanegården - Under uret midt i hallen
Kl. 10.00: Mødetid.
Kl. 14.30: Slut i Malmø

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-06-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr200206
Adresse Københavns Hovedbanegård
Reventlowsgade 7
1751 København V
LokaleUnder uret i midten
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

13-06-2020 Lørdag 10:00  -  14:30

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.