Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Dorte Appel Persson
Ledige pladser

Tur med Merkur - handel, hor og hurlumhej

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Merkur er guden for kommunikation, hurtighed og handel. Som handelsgud tog han sig af tyve, købmænd, kunstnere og rejsende. Snarrådig og hurtig som han var, med tryllestav og vinger, hat og støvler, blev han den gud man påkaldte sig for at sikre sig gode drømme, held i handel og tyveri, rigdom, frugtbarhed samt sikker rejse i liv og død.
København har fra sin spæde start været en handelsby og Merkur er derfor af handelsfolk blevet brugt som symbol for byen og dens handelsliv.
Følg med og hør om fanden i voldske fiskekoner, sjovere med kasket og søde blomsterpiger, jøder med læderbånd og galanterivarer, visekællinger som udskreg dagens nyheder på hvert et ledigt gadehjørne, Børsen Danmarks første storcenter, slagterboderne, rullepølse-revolutionen, slaveskibene, sildeeventyret og meget andet festligt og fornøjeligt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-11-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-9933
Adresse Børsen
Slotsholmsgade 1
1216 København K
LokaleBørsrampen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

09-11-2019 Lørdag 11:00  -  12:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.