Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

En kongelig historie

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Siden 1972 har Dronning Margrethe været Danmarks monark. Hør om alt lige fra, da Margrethe helt uventet som ung prinsesse blev tronarving, til hun midt i tyverne møder sit livs kærlighed i London, nemlig prins Henrik.
Vi kommer forbi Dronning Margrethes arbejdsplads på Christiansborg. Det er her, at hun møder gæster, ambassadører, statsministeren, det officielle Danmark og Forenings Danmark ved nytårskurene. Vi taler om Kongehuset som institution og om dets rolle i vores moderne samfund.
På turen kommer vi forbi andre steder, som har haft stor betydning for Dronningens liv, så som Holmens Kirke og Det Kongelige Teater. Dronning Margrethes store interesse for kunst og kultur er velkendt, og hun holder sig ikke tilbage med at udfolde sine kunstneriske evner, når det fx gælder malerier, decopager og scenografi.
Turen slutter af ved Amalienborg, hvor Dronning Margrethe bor. Vi kommer ind på, hvordan det er at være ansat ved hoffet, og om hele kvarteret Frederiksstaden, som Amalienborg er en vigtig del af.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-09-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-9925
Adresse Christiansborg Slot
Rigsdagsgården 9
1218 København K
Lokalev/Den store trappe
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

28-09-2019 Lørdag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.