Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Bjarne Henrik Lundis
Ledige pladser

I Tove Ditlevsens fodspor

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Vesterbros mest kendte stemme er så absolut Tove Ditlevsen. Tove Ditlevsen er populær som aldrig før. Hun skrev om det nære på en måde, som vi andre kan genkende noget af os selv i hendes værker. Nok kunne hun fyre en rap replik af, men indvendig var hun en sart sjæl. Hun følte ikke, at hun fik nogen kærlighed fra hverken sin mor eller far. Og det gjorde, at hun blev usikker på sig selv og hele tiden skulle søge bekræftelse.
Hun kæmpede livet igennem med at få den virkelige verden til at smelte sammen med den verden, som hun byggede op i sin digtning. Tove Ditlevsen formåede med sine bøger om sin opvækst i Barndommens Gade i Hedebygade, om sit ægteskab og om at være misbruger, at nå ud til rigtig mange mennesker.

Vi starter byvandringen ved Kristkirken på Enghave Plads, hvor Tove Ditlevsen blev begravet fra, går videre til Barndommens Gade og hendes skole, som i dag har taget navn efter hende.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-09-2019, kl. 17:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr191132
Adresse Kristkirken
Enghave Plads 18
1670 København V
Lokaleved kirken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

17-09-2019 Tirsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Bemærk Vi starter byvandringen ved Kristkirken på Enghave Plads 18

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.