Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Brudekjolen var fra Magasin du Nord

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Brudekjolen var fra Magasin du Nord .Siden sin åbning i 1868 har den vordende brud gået i Magasin du Nord. Her fandt et stort udvalg af de smukkeste kjolestoffer til både brudekjolen og andet udstyr. Bruden kunne vælge at få sin brudekjole syet af Magasins kyndige syersker. Det er blevet til utallige brudekjoler igennem årene og nu har Magasin du Nord Museet åbnet er ny udstilling "Det er så yndigt" med brudekjoler fra 1887 til 2019. Brudekjolernes snit, materialer og farver har skiftet igennem tiderne. Ikke alle blev hvids brude - en praktisk sort kjole kunne holde til mangt og meget i årene fremover. Blandt de udstillede kjoler er en brudekjole, som Erik Mortensen designede i 1992 til en medarbejder i Magasin. Vi får en særrundvisning af museumsinspektør Britta Smits. Efter besøget på Magasin du Nord Museum slutter turen med en klassisk dansk frokostplatte på Restaurant "Gilleleje" på den pæne side i Nyhavn. Her forsætter vi snakken om brudekjoler og stormagasiner med kulturhistoriker Lisa Elsbøll.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-10-2019, kl. 11:30

Ugedag Fredag
Holdnr921361
Adresse Magasin du Nord
Kongens Nytorv
1050 København K
Lokalehovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-10-2019 Fredag 11:30  -  14:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter museumsbesøg med lokal guide i Magasin, Britta Smits, historiefortælling ved kulturhistoriker Lisa Elsbøll samt frokost i restaurant Gilleleje (ex drikkevarer).

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.