Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Dorte Appel Persson
Ledige pladser

Tur med Merkur

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Merkur er guden for kommunikation, hurtighed og handel. Som handelsgud tog han sig af tyve, købmænd, kunstnere og rejsende. Snarrådig og hurtig som han var, med tryllestav og vinger, hat og støvler, blev han den gud man påkaldte sig, for at sikre sig gode drømme, held i handel og tyveri, rigdom, frugtbarhed samt sikker rejse i liv og død. København har fra sin spæde start været en handelsby, og Merkur er derfor af handelsfolk blevet brugt som symbol for byen og dens handelsliv.
Tag på " Tur med Merkur" og hør om fanden-i-voldske fiskekoner, sjovere med kasket og søde blomsterpiger, jøder med læderbånd og galanterivarer, visekællinger som udskreg dagens nyheder på hvert et ledigt gadehjørne, Børsen, Danmarks første storcenter, slagter-boderne, rullepølse-revolutionen, slaveskibene, sildeeventyret og meget andet godt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-09-2019, kl. 20:00

Ugedag Fredag
Holdnr192056
Adresse Børsen
Børsgade
1217 København K
LokaleBørsrampen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

20-09-2019 Fredag 20:00  -  20:55

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.