Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Grundtvigs kirke og Nordvestkvarteret

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Højt hævet over Københavns Nordvest-kvarter ligger Grundtvigs Kirke på Bispebjerg. Blandt de nærmeste naboer er Bispebjerg Kirkegård og Bispebjerg Hospital. Kirkegården kom først på de bare marker på Bispebjerg bakke i 1903, men 10 år efter fulgte hospitalet og i 1921 blev grundstenen til kirken lagt. Omkring disse tre faste holdepunkter voksede det nye Nordvest-kvarter op med nye boliger til den voksende arbejderklasse - nær ved arbejdspladserne omkring Slangerupbanen. Det blev et blomstrende kvarter, men i løbet af nogle årtier skete der en nedslidning, og Nordvest blev synonym med billige huslejer og sociale problemer. Nu blæser der andre vinde omkring Bispebjerg Bakke - nu kommer gallerierne og kreative virksomheder.
Tag med på en vandring i området inden det bliver mondænt. Vi begynder med et besøg i Grundtvigs Kirke, går en tur på kirkegården og en runde imellem de mange boligkarréer og hospitalet. I mens hører vi om Nordvests historie - de store visioner og de barske realiteter.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-10-2019, kl. 17:00

Ugedag Torsdag
Holdnr192048
Adresse Grundtvigs kirke
På Bjerget 14B
2400 København NV
LokaleForan kirken
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

03-10-2019 Torsdag 17:00  -  19:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Grundtvigs Kirke og Nordvestkvarteret

Ledige pladser
Pris i DKK 140,00
Torsdag 03-10-2019, kl. 17:00-19:00 AOF Vestegnen Lisa Elsbøll