Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Allan Mylius Thomsen
Venteliste

Byvandring 1: I øllets fodspor

Ved spørgsmål ring til 40 40 09 03

Det ældste spor af øl i Danmark er næsten 5.000 år gammelt. Så da København opstod som stenalderlandsby på samme tid, har vore forfædre kendt den berusende drik. Allan Mylius Thomsen tager os på en tur gennem det gamle København i øllets fodspor. Vi hører om klostrenes munke- og nonneøl. På Christian 4's tid var der 116 bryggerier indenfor voldene i København. Vi hører om de mange små bryggergårde, bryggeteknikken og også det importerede øl, der ofte var af langt bedre kvalitet. Vi kommer forbi Carlsbergs vugge og besøger det eneste bryggeri, der i dag findes indenfor den gamle voldlinje. Her bliver der tid til en mellemoptankning, for egen regning. Vi slutter på Teglkroen i Teglgårdsstræde til dansk mad og en kop øl.

Mødested: Rådhuspladsen, ved indgangen til Strøget.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-03-2018, kl. 11:00

Ugedag Søndag
HoldnrA-1709
Adresse Gaderne i København 2
Rådhuspladsen
1416 København K
LokaleIndgangen til Strøge
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Egedal

Kursusdage

18-03-2018 Søndag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Ingen.
Bemærk Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen er uddannet som reklametegner i 1971 og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole 1992. Medlem af Dansk Journalistforbund. Udover at have tilrettelagt en lang række radio- og tv-programmer og udgivet mange bøger har Allan Mylius Thomsen skrevet for dag- og ugeblade samt specialmagasiner. Alle byvandringer varer 2 timer, efterfulgt af et måltid mad. Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.