Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Henriette Sonne er ikke ny på den danske musikscene. Hun har turneret i både eget navn og med forskellige bands siden 1981. Efter 3 singler er hun nu aktuel med et helt nyt, dansk album, som kom på gaden og alle streamingtjenester d. 1. maj 2018. Stilen læner sig op ad en dansk udgave af Americana og er en variation over folk/pop - krydret med et strejf af country. Henriette Sonnes varemærke er hendes varme og stemme, et glimt i øjet - og ikke mindst hendes evne til at nå ud til sit publikum. John Larsen kommer fra København og har spillet guitar siden 1973 . Sin første melodi skrev han til sine forældre samme år. John har optrådt mange steder her kan nævnes Roskilde festivalen, Go morgen Danmark, på TV2, DK 4 og har også optrådt i Sverige med den dansk/svenske gruppe Over Havet . Johns guitarspil er elsket af mange.Det allerførste digt John lavede musik til var Høst af Tove Ditlevsen. I et køkken i 1988 eller der omkring sad John Larsen med sin guitar og med Halfdan Rasmessens børnerim som han havde fået af sin bror i julegave. På bordet stod en kassetebåndoptager og efterhånden som han læste, dukkede den ene melodi op efter den anden, som så blev optaget . Sidenhen er det blevet til utallige melodier til Halfdans skønne rim og et album er nu på vej . Det er et album hvor Halfdans søn Tom Nagel Rasmussen også medvirker på 2 sange. John Larsen har også komponeret musik til Grethe Risbjerg Thomsen, Astrid Søe og udgivet sange med tekster Af Tove Nielsen. Her er garanti for en oplevelse på et højt og underholdende musikalsk niveau, når Henriette Sonne og John Larsen optræder sammen med den musikalske fortolkning af Halfdan Rasmussens digte.

Læs mere

Henriette Sonne John Larsen
Ledige pladser

Haldan Rasmussens digte i sang og musik

Ved spørgsmål ring til 65 31 72 77

Halfdan Rasmussen - den store digter - hvem kender ikke ham?

Gruppen Halfdan & Larsen fortolker digtene og består af:

John Larsen er fra Odense og er en sand mester i at komponere de skønneste melodier på sin gamle guitar. Han har skrevet dejlig musik til udvalgte Halfdan Rasmussen digte, som han har fået rettighederne til og et album er på vej.

Henriette Sonne er pladeaktuel med sit eget danske album som udkom i maj 2018 og hun optræder ligeledes på Johns kommende Halfdan album.
Sammen ledsager de hinanden i en smuk forening af sang og velklingende akustiske guitarer. Det bliver en aften med poesi, varme og højt humør og ikke
mindst et højt musikalsk niveau.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-10-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr20689
Adresse Skamby Multihus
Torupvej 59
5485 Skamby
LokaleLokale
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Odense & Nordfyn

Kursusdage

11-10-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.