Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Anne-Marie Christiansen
Ledige pladser

Lørdagskursus i sang og stemmetræning

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Har du lyst til at bruge en lørdag til at få inspiration og redskaber til at kunne bruge din stemme rigtigt og sundt? Du har måske længe haft lyst til at gå til sang men har ikke haft muligheden. Nu har du chancen til en hel lørdag at udforske din egen stemme.
ALLE kan lære at synge, men mange holder sig tilbage, fordi man enten har fået at vide, at man synger falsk eller det lyder grimt, eller man ikke synes egen stemme lyder godt (nok).
Jeg vil lære dig at finde ind til det smukke din stemme indeholder, og at opbygge den kraft du har i dig, hvad enten du aldrig har sunget før eller har rutine i det. Og jeg vil undervise dig i at bruge din stemme rigtigt og godt. Du kan også deltage i kurset, hvis du har brug for redskaber til at bruge din stemme rigtigt i tale (f.eks. som underviser).
Eneste forudsætning er, at du har lyst til at lære noget nyt!
Vi arbejder først og fremmest med grundprincipperne for sang og tale såsom vejrtrækning, støtte, klang, intonation og tekstudtale. Derudover vil vi også arbejde med forskellige musikalske udtryk, alt efter om du vil prøve kræfter med musical, viser, klassisk eller rock.
Du behøver ikke at kunne læse noder, ligesom det ikke er en forudsætning at du synger eller har sunget før.
Fra 14-15 år og opefter.
Bemærk: medbring madpakke samt drikke

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-05-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr33637
Adresse Rødovregaard
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre
LokaleHavestue
Holdtimer8
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

11-05-2019 Lørdag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.