Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Roze Milene Egholm
Ledige pladser

Qigong workshop

Ved spørgsmål ring til 59 43 85 58

Qigong workshop er for både kvinder og mænd.

I denne workshop vil jeg fortælle om Qigong, og hvad det kan gøre for mennesker.

eg vil undervise i Qigong, og der arbejdes også med vejrtrækning. Jeg vil tale om at finde balancen i livet både fysisk og psykisk, og det hele afsluttes med en meditation. Det hele med det formål, at du får nogle redskaber til at få det bedre og få mere energi.

Øvelserne er så skånsomme, at de fleste kan være med. Der vil være hjælpsomme øvelser for diskusprolaps, vævssmerter, slidgigt, nakkesmerter og meget andet.

Der anbefales løst tøj, og medbring gerne underlag/tæppe til meditation.

Underviser Roze Milene Egholm

Qigong er del af traditionel kinesisk medicin

Qigong er ligesom Tai chi både fysisk og meditativ Langsomme og enkle bevægelser som med fokus på koncentration og vejrtrækning, som bliver utrolig virksomme på krop og sind.

Qigong dæmper *stress * Skaber energi og overskud * har en positiv effekt både fysisk og psykisk.
Qigong er en tusind år gammel kinesisk motionsform i stil med yoga. Qigong er også kinesisk medicin, som handler om at skabe balance og harmoni i krop og sind, så alle organer og celler fungerer optimalt. Øvelserne foregår stående, og det er nænsomme og bløde stræk, hvor der også er åndedræt og fordybelses øvelser, som udføres i et roligt tempo. Mange af øvelserne kan udføres siddende, hvis der er behov herfor.

Qigong udøves for at opbygge den indre energi, og dette har kineserne arbejdet med i mange år. Kineserne har en anden tilgang til at forebygge sygdom, og hvor de ser en sammenhæng mellem krop og sind.

I Kina er der millioner af mennesker som dyrker Qigong, og det er et imponerende syn, når de stiller sig op i parkerne om morgenen inden de skal på arbejde og dyrker Qigong.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-03-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr20-657
Adresse Ung i Odsherred
Storegade 19
4550 Asnæs
LokaleGymnastik 1. sal
Holdtimer5,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Odsherred

Kursusdage

28-03-2020 Lørdag 10:00  -  15:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.