Viden, udvikling og samvær
8300 OdderVælg område
Vis underviser
Berit Kambskard
Ledige pladser

Alexanderteknik - Workshop

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

Alexanderteknik er for alle, en simpel og praktisk metode til selvhjælp, som kan forbedre din kropsholdning og gøre dig opmærksom på dine mønstre i alle dine daglige aktiviteter fra at tage opvasken, bruge din stemme, sidde foran computeren, dyrke din yndlingsmotion, spille et instrument og give en præsentation. Gennem Alexanderteknikken kan du opleve større frihed i kroppen, øget lethed i bevægelse, bedre fokus og mere ro. Teknikken kan også hjælpe med håndtering af smerter, stress og kronisk sygdom. Du vil i denne workshop blive introduceret til historien bag Alexanderteknikken og teknikkens principper. Vi laver praktiske ’games’ for sammen at undersøge principperne. Der bliver tid til lidt individuel hands-on i de praktiske øvelser, så du får en smagsprøve på, hvordan der arbejdes i individuelle lektioner, og du prøver at ligge i ’semi-supine’ stillingen - en fantastisk aktiv hvilestilling, som du kan begynde at bruge derhjemme dagligt med det samme. Kom I behageligt hverdagstøj du kan bevæge dig i. Til den ’semi-supine’ liggende del bedes du bringe varme ekstra lag at tage på samt medbringe en håndfuld (3-4) paperback bøger, der skal bruges til at placere under dit hoved.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-12-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr36390
Adresse AOF Rødovre
Højnæsvej 63, 1. sal
2610 Rødovre
LokaleMulti -Spejl/Klaver
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

12-12-2020 Lørdag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Bemærk Kom I behageligt hverdagstøj du kan bevæge dig i. Til den ’semi-supine’ liggende del bedes du bringe varme ekstra lag at tage på samt medbringe en håndfuld (3-4) paperback bøger, der skal bruges til at placere under dit hoved. På grund af nuværende retningslinier vedr. Covid-19, skal du selv medbringe måtte,tæppe mv. Der er desværre ikke mulighed for at tage bad i forbindelse med undervisningen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.