Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Bitten Jensen
Venteliste

De fem tibetanere

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

De 5 Tibetanere er et anti-aging og anti-stress program som styrker kroppens selvhelbredende kraft og evne til at regenerere. De påvirker og stimulerer de hormonelle kirtler og nervesystemet, og det giver mere harmoni og balance i kroppen. De 5 Tibetanere er 5 enkle og kraftfulde energiøvelser som kan udføres af alle uanset alder. Du vil hurtigt opleve, at du får mere energi, mere indre ro, mere styrke, og mindre stress. Øvelserne kombineres med sunde kropsøvelser og meditation, og denne kombination af østens visdom og vestlig tankegang skaber en perfekt sammenhæng og balance i kroppen.
Dette kursus giver dig en grundig indføring i De 5 Tibetanere både praktisk og teoretisk. Du vil efterfølgende have en god basisviden til at praktisere øvelserne i din hverdag. Vi vil fokusere på åndedrættet både i Tibetan-øvelserne og andre øvelser for åndedrættet, og vi leger lidt med lyden.
På kurset vil du også blive instrueret i forskellige meditationsformer, og kropsøvelser og afspændingen skaber sammen med De 5 Tibetanere en perfekt balance mellem kroppens indre og ydre virkelighed.
Medbring bevægelsestøj, tæppe og vand

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2019, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr404-1901
Adresse Blæsenborgskolen - Maribo
Blæsenborg Alle 10
4930 Maribo
LokaleFysioterapi nr.67
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

06-03-2019 Onsdag 17:00  -  18:30
13-03-2019 Onsdag 17:00  -  18:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.