Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

OM MIG Jeg er jordemoder og uddannet i 2010. Jeg har arbejdet på nogle af de største føde- og barselsafdelinger, i Hovedstaden og mindre fødesteder på Sydsjælland. Jeg har haft rigtig mange gravide og kommende forældre gennem mine hænder, og jeg har været med til rigtig mange dejlige fødsler. Jeg har støttet og guidet kvinder og par gennem den vilde og fantastiske rejse, en fødsel er. Jeg har stået ved siden af for at hjælpe den lille ny til sine første måltider, og jeg har støttet mødre i at blive trygge ved amningen både på barselsgangen og på talrige hjemmebesøg. Jeg har min baggrund i det offentlige sygehusvæsen, men arbejder nu som privatpraktiserende jordemoder på hele sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Min klinik ligger i Vordingborg, men jeg kører også rundt på hjemmebesøg både i graviditeten og efter fødslen. Jeg tilbyder bl.a. jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, gravidmotion og efter fødslen ammehjælp og efterfødselssamtaler. Min drivkraft er at skabe forløb med nærvær og tryghed, hvor den enkeltes behov og ønsker er i centrum. Jeg brænder for at give den grundige og meningsfulde information og vejledning samt have den nødvendige tid sammen med den gravide og nybagte familie, så der værnes om livets største begivenhed. Du kan læse meget mere om mig på min hjemmeside www.trinejuul.dk, eller finde mig på instagram og facebook https://www.facebook.com/JordemoderTrineJuul/. Du kan bl.a. se anbefalinger fra gravide, nybagte mødre og fædre :. Ring eller skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål til kurserne eller andet på hjertet. Mit tlf. er 605 605 28 eller tj@trinejuul.dk. Kærlig hilsen Jordemoder, Trine Juul.

Læs mere

Trine Juul
Ledige pladser

Fødselsforberedelse (på hold) - Godt forberedt

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Fødselsforberedelse (på hold) - Godt forberedt

Mødegang x1: Anbefales fra graviditetsuge 35-36 og frem
Max antal pr. hold: 4 gravide (inkl. partner)
Varighed: 5 timer inkl. pauser

Graviditet, fødsel og barsel er noget helt unikt. Fra den tidlige graviditet, fødslen og den første tid som nye forældre, gennemgår man som mor (og far) en helt speciel proces. Både fysisk, men også mentalt. Og man oplever denne her enestående og livsbekræftende proces, samtidig med at man kan blive overvældet af de bekymringer - og måske frustration og angst - som en graviditet også kan fremkalde.
Trine kan styrke dig i processen og være med til, at du som gravid føler, at du lykkes med opgaven - din graviditet, din fødsel og din rolle som mor. Uanset om det er for dit første, andet, tredje eller fjerde dejlige barn. Selvfølgelig er den kommende far, din partner eller hvem, der er dig nærmest i din situation mere end velkommen. Det giver så meget mening, at din nærmeste også er godt forberedt. Både for hans eller hendes egen skyld, men også for at kunne styrke dig, når du får brug for det.

Nogle siger, at en fødsel er som et marathon. Ville du stille op uden at være i træning? Det er forskelligt, hvor meget fødselsforberedelse man får tilbudt i det offentlige. Hos Trine bliver du under alle omstændigheder klædt ordentligt på til fødslen! Trine gennemgår bl.a. den bedste mestring af veerne, forskellige former for smertelindring - naturlig og medicinsk. Viden om fødslens faser og udvikling. I taler også om, hvad der kan ske, hvis fødslen ikke forløber som forventet. Den første amning og den nye familie/tilknytning og efterfødselsreaktioner. Undervisningen indeholder både konkret undervisning, øvelser/teknikker og det vigtigste er, at der er plads og tid til alle spørgsmål og snak.

Trine underviser hold på - normalt - op til ca. 4 par af gangen. Hold-formen er rigtig god, hvis man samtidig ønsker at sparre med andre gravide, mødre og fædre. Det kan nogle gange være rart at se eller høre, at andre er i "samme båd". Fødselsforberedelse på et hold kan også danne grundlag for, at I måske ønsker at se hinanden igen i en senere mødregruppe. Det kan Trine også være behjælpelig med.

Tilbuddet er naturligvis både til første - og fleregangsfødende. I er velkomne til at kontakte Trine, hvis I har spørgsmål til undervisningen. God fødsel :.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-04-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr191-502
Adresse Lavia
Kildemarksvej 70
4700 Næstved
LokaleTræningslokalet
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

13-04-2019 Lørdag 10:00  -  15:00

Faktaoplysning

Forudsætninger Kursus med fuld forplejning.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Fødselsforberedelse (på hold) - Godt forberedt

Ledige pladser
Pris i DKK 1.280,00
Tirsdag 12-03-2019, kl. 11:00-16:00 AOF Næstved og Susålandet Trine Juul

Fødselsforberedelse (på hold) - Godt forberedt

Ledige pladser
Pris i DKK 1.280,00
Onsdag 08-05-2019, kl. 15:00-20:00 AOF Næstved og Susålandet Trine Juul

Fødselsforberedelse (på hold) - Godt forberedt

Ledige pladser
Pris i DKK 1.280,00
Onsdag 19-06-2019, kl. 15:00-20:00 AOF Næstved og Susålandet Trine Juul