Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

OM MIG Jeg er jordemoder og uddannet i 2010. Jeg har arbejdet på nogle af de største føde- og barselsafdelinger, i Hovedstaden og mindre fødesteder på Sydsjælland. Jeg har haft rigtig mange gravide og kommende forældre gennem mine hænder, og jeg har været med til rigtig mange dejlige fødsler. Jeg har støttet og guidet kvinder og par gennem den vilde og fantastiske rejse, en fødsel er. Jeg har stået ved siden af for at hjælpe den lille ny til sine første måltider, og jeg har støttet mødre i at blive trygge ved amningen både på barselsgangen og på talrige hjemmebesøg. Jeg har min baggrund i det offentlige sygehusvæsen, men arbejder nu som privatpraktiserende jordemoder på hele sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Min klinik ligger i Vordingborg, men jeg kører også rundt på hjemmebesøg både i graviditeten og efter fødslen. Jeg tilbyder bl.a. jordemoderkonsultationer, fødselsforberedelse, gravidmotion og efter fødslen ammehjælp og efterfødselssamtaler. Min drivkraft er at skabe forløb med nærvær og tryghed, hvor den enkeltes behov og ønsker er i centrum. Jeg brænder for at give den grundige og meningsfulde information og vejledning samt have den nødvendige tid sammen med den gravide og nybagte familie, så der værnes om livets største begivenhed. Du kan læse meget mere om mig på min hjemmeside www.trinejuul.dk, eller finde mig på instagram og facebook https://www.facebook.com/JordemoderTrineJuul/. Du kan bl.a. se anbefalinger fra gravide, nybagte mødre og fædre :. Ring eller skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål til kurserne eller andet på hjertet. Mit tlf. er 605 605 28 eller tj@trinejuul.dk. Kærlig hilsen Jordemoder, Trine Juul.

Læs mere

Trine Juul
Ledige pladser

Ammevejledning 2 - de første uger efter fødslen

Ved spørgsmål ring til 20 40 42 10

Ammevejledning - Godt forberedt

Varighed: 3 timer inkl. pauser

Trine har stor erfaring med ammevejledning. Med Trines undervisning får du/I den viden og de værktøjer, der kan hjælpe jer til, at I kommer sikkert og trygt fra start med amningen. Amning kan føles som både allemandseje og ingenmandsland. Alle har en mening om det, og samtidig kan man føle sig helt alene! Trine arbejder målrettet efter at give dig/jer den rette vejledning og hjælp til at få etableret en vellykket amning. Amning kan for rigtig mange være opslidende, stjæle nattesøvnen og være årsag til mange frustrationer og tårer.
Du skal være forbedret, derfor starter kurset med en holdgang i den sidste del af graviditeten, og så er der mulighed for at mødes igen efter fødslen.

Trine vil specifikt vejlede dig/jer i sutteteknik, ammestillinger, barnets signaler, hud-til-hud-kontakt, hvad kan faderen bruges til, når det er mor, der ammer? Suttebrik, ømme bryster, sår og revner, narresut hvornår fra? Brystbetændelse, nedløbsrefleks samt efterveer og meget mere. Målet er at få etableret en vellykket amning. Mødegangene indeholder både konkret undervisning, øvelser/teknikker og det vigtigste er, at der er plads og tid til alle spørgsmål og snak.

Tilbuddet er naturligvis både til første- og fleregangsfødende. I er velkomne til at kontakte Trine, hvis du/ I har spørgsmål til undervisningen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-06-2019, kl. 10:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr191-515
Adresse H.C. Andersensvej
H.C. Andersensvej
4700 Næstved
LokaleLille sal v/køkken
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Næstved og Susålandet

Kursusdage

04-06-2019 Tirsdag 10:30  -  13:30

Faktaoplysning

Forudsætninger Kursus med fuld forplejning.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Ammevejledning 2 - de første uger efter fødslen

Ledige pladser
Pris i DKK 760,00
Onsdag 01-05-2019, kl. 10:30-13:30 AOF Næstved og Susålandet Trine Juul

Ammevejledning 2 - de første uger efter fødslen

Ledige pladser
Pris i DKK 760,00
Torsdag 27-06-2019, kl. 10:30-13:30 AOF Næstved og Susålandet Trine Juul