Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Jeannette Johnsen
Ledige pladser

ACCESS BARS kursus

Ved spørgsmål ring til 56 31 69 12

Access Bars kursus - oplev det selv og lær at give en behandling, som afspænder hele krop og sind.
Hvad hvis livet bare er at være let og være afspændt i krop og sind?
På sidste kursus oplevede alle deltager lige præcis det. Man kan gå ind i alt i livet med en let og sjov tilgang og få så meget mere ud af sit liv. En af deltagerne sagde om det at give og modtage BARS - " er det virkelig bare så let, at få så meget". Og svaret er enkelt - JA.
Access BARS behandling giver så meget mere lethed og glæde i dit liv. Du kommer helt ned i gear med denne behandling og går derfra med overskud, lethed og indre ro - til at klare ALT der måtte komme. Denne behandlingsform lærer dig, at blive i dig og hos dig selv. Så du ikke bliver fanget i andres energi og dermed bliver drænet.
Så har du lyst til at give dig selv den fantastiske gave, det er at give og modtage BARS - så tilmeld dig til dette kursus.

Access Bars er en behandlingsform, som er udviklet af Access Conciousness. Bars er 32 punkter på hovedet, som - når de berøres blidt - afspænder både krop og sind. Berøring på disse punkter sletter så og sige de holdninger og overbevisninger, som begrænser dig og afholder dig fra at udnytte dit potentiale fuldt ud. Med BARS får du større bevidsthed til at være til stede i nuet, ro og klarhed til at træffe valg, stoppet tankemylder, bedre søvn og meget mindre angst. BARS afhjælper bl.a. også angst, raskløshed, stress og ADHD. På denne dag vil du lære alt om, hvad Access BARS er og hvordan du giver behandling. Samtidig vil du selv modtage 2 behandlinger. Du vil modtage en dansk manual, som vil blive grundig gennemgået. Der vil blive serveret snacks og drikkevarer. Access Bars er udviklet af Access Consciousness, USA.

Underviser: Jeannette Johnsen, Kropsterapeut udd. v/ Body sds, Passusego og Access Consciousness, 29247803. Mail: Jeannette@kropsterapeutjj.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-11-2019, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19109
Adresse Haslev Seminarium
Søndergade 12
4690 Haslev
Lokale afspænding 12b
Holdtimer10
Antal mødegange1
AfdelingAOF Østsjælland

Kursusdage

23-11-2019 Lørdag 09:00  -  17:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.