Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Patrick André Kjær Markussen
Ledige pladser

Lær at håndtere din gæld

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Står du som borger med en gæld, du ikke kan betale, vil du opleve en række komplikationer i forbindelse med inkasso, RKI, fogedretten og modregning fra banken. Oplever du udfordringer med disse ting, eller er du i tvivl om dine muligheder for at søge om gældssanering, er dette kursus noget for dig. Du vil ligeledes modtage rådgivning og værktøjer til selvstændigt at kunne forhandle afdragsordninger på plads med dine kreditorer.

Kurset vil gennemgå, hvad inkassoselskaber må og ikke må, så du er bedre rustet til kontakten med kreditorerne og kender dine rettigheder.

Derudover vil fogedretten blive afmystificeret, så du ved, hvordan du skal forholde dig, hvis du bliver indkaldt til et fogedretsmøde. Du vil få et kendskab til konsekvenserne ved et fogedretsmøde, men også opnå viden omkring dine rettigheder i forbindelse med mødet, så du eksempelvis ved, hvornår kreditorerne må tage dine værdier, og hvad de må tage.

Du vil desuden få viden om kreditoplysningsbureauer, såsom RKI og Debitor registeret, således at du kender til konsekvenserne ved at blive registreret heri - og ikke mindst hvilke rettigheder du har, og hvornår du kan forvente at blive slettet fra registret igen.

Du vil også blive klogere på bankmodregninger, dine rettigheder og hvad du skal foretage dig, hvis du vil gøre indsigelse overfor banken. Vi gennemgår også dine rettigheder i forhold til bankskifte, så du ved, hvad du har krav på hos en ny bank.

Du vil blive undervist i værktøjer til, at kunne forhandle med kreditorerne. Dermed vil du blive bedre rustet til at opnå en god aftale med din kreditor med en passende ydelse og rente. Herigennem får du redskaberne til fremadrettet selvstændigt at tage hånd om din økonomi og din gældssituation, så du forhåbentlig inden for en overskuelig fremtid kan blive gældfri.

Slutteligt vil du få et hurtigt overblik over, hvornår en gældssanering eller en eftergivelse kan være en mulighed. De vigtigste regler vil blive gennemgået, så du har et bedre indblik i, hvornår du kan ansøge om en gældssanering eller en eftergivelse

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-10-2019, kl. 09:00

Ugedag Søndag
Holdnr19-22279
Adresse Aarhus Aftenskole
Stenvej 19
8270 Højbjerg
LokaleLokale 6
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Aarhus

Kursusdage

06-10-2019 Søndag 09:00  -  12:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Lær at håndtere din gæld

Ledige pladser
Pris i DKK 200,00
Torsdag 03-10-2019, kl. 18:30-21:30 AOF Frederiksberg-København Thomas Christiansen

Lær at håndtere din gæld

Ledige pladser
Pris i DKK 175,00
Søndag 03-11-2019, kl. 09:00-12:00 AOF Aarhus Patrick André Kjær Markussen