Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Patrick André Kjær Markussen
Ledige pladser

Få styr på din privatøkonomi og gæld

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Står du over for et skifte i din indtægt eller føler du generelt at du ikke kan få din økonomi til at hænge sammen, er du i tvivl om, hvordan man lægger et budget og, hvordan man prioriterer i det, ønsker du at få værktøjerne til at forstå og til selv at danne et overblik over din gæld og dine kreditorer, så du kan få styr på din økonomiske situation? Så er dette kursus noget for dig.

På kurset lærer du, hvordan du håndterer din privatøkonomi fornuftigt. Du vil modtage konkret rådgivning i blandt andet, hvordan du lægger et holdbart måneds- og årsbudget, så du sikrer, at dine regninger kan betales til tiden. Du vil derudover blive rådgivet om, hvordan du optimerer dit budget, både hvad angår indtægter og udgifter. Dermed vil du blive klogere på, hvilke poster i budgettet, som du kan frigive penge fra og hvilke ydelser du eventuelt har mulighed for at modtage.

Du lærer derudover om, hvordan lønindeholdelse fra Gældsstyrelsen (SKAT) fungerer og hvornår du kan forvente, at Gældsstyrelsen (SKAT) lønindeholder. Du vil ligeledes lære, hvordan du udregner din egen betalingsevne. Dermed kan du altid selv udregne, hvor meget du må lønindeholdes. Du får på kurset lært de vigtigste redskaber til fremadrettet selvstændigt at tage hånd om din økonomi, så du ikke ender med at stifte yderligere gæld.

På kurset vil du lære, hvordan du skaber overblik over dine kreditorer, så du kan se, hvem du skylder penge til, hvor meget du skylder og til hvilken rente. Du vil lære at undersøge, hvem der har registreret dig i RKI eller Debitor Registret og hvilke oplysninger om din gæld, du kan se i registret.

Reglerne for forældelse af gæld, omkostninger og renter vil ligeledes blive gennemgået, så du er sikker på, at din gæld er opgjort korrekt. Derudover vil du blive undervist i, at kunne prioritere dine kreditorer, så du betaler af på dine gældsposter i den rette rækkefølge.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 31-08-2019, kl. 09:00

Ugedag Lørdag
Holdnr19-22276
Adresse Aarhus Aftenskole
Stenvej 19
8270 Højbjerg
LokaleLokale 6
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Aarhus

Kursusdage

31-08-2019 Lørdag 09:00  -  12:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Få styr på din privatøkonomi og gæld

Ledige pladser
Pris i DKK 200,00
Mandag 30-09-2019, kl. 18:30-21:30 AOF Frederiksberg-København Thomas Christiansen

Få styr på din privatøkonomi og gæld

Ledige pladser
Pris i DKK 175,00
Lørdag 05-10-2019, kl. 09:00-12:00 AOF Aarhus Patrick André Kjær Markussen

Få styr på din privatøkonomi og gæld

Ledige pladser
Pris i DKK 175,00
Lørdag 02-11-2019, kl. 09:00-12:00 AOF Aarhus Patrick André Kjær Markussen