Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Thue Grum-Schwensen
Ledige pladser

Gør dit budskab effektivt

Ved spørgsmål ring til 97 52 59 22

Hvis du, din virksomhed eller din forening har noget på hjertet, hjælper det ikke at beholde det i hjertet - det skal ud til flere.

Hvis du, din forening eller din virksomhed arrangerer et møde, er det vigtigt at få budskabet om mødet ud til så mange som muligt.

På holdet ser vi på, hvordan man hurtigt og effektivt får et budskab ud både i traditionelle medier og på nye platforme.

Kurset indeholder elementer som:
- Hvordan kommer vi ud i medierne - de traditionelle medier og de sociale medier så som facebook, Youtube, Twitter og andre.
- Hvordan skruer man et foreningsblad, en brochure m.m. sammen - online eller på tryk
- Hvordan bygger vi en god og enkel hjemmeside op, gerne kombineret med brug af og vekselvirkning i forhold til de sociale medier.

UnderviserThue Grum-Schwensen har været journalist på Skive Folkeblad i over 20 år, han har arbejdet som journalist i næsten 40 år, men har i dag eget firma med kommunikation og journalistik.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr19250
Adresse 1 - AOF Skive
Hjalmar Kjems Allé 4
7800 Skive
LokaleLok. 25 - EDB
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Skive

Kursusdage

24-09-2019 Tirsdag 19:00  -  20:45
01-10-2019 Tirsdag 19:00  -  20:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.