Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Kristian Marcussen
Ledige pladser

Musikkens betydning for mit liv

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

Foredrag med musik: "Musikkens betydning for mit liv og min mentale sundhed"

Kristian Marcussen er pianist og foredragsholder og har boet i Maribo siden 2018. Siden endt konservatorieuddannelse har han komponeret og spillet egne kompositioner i en blid og iørefaldende jazz'et stil med et overvejende roligt tempo.

Iblandt et udvalg af sine bedste kompositioner, vil han på denne dag fortælle om musikkens betydning for sit liv, også som bruger af psykiatrien. Musikken har nemlig været med til at holde ham fast i viljen om at være sund og drømmen om at blive rask. "I udgangspunktet havde musikken et kunstnerisk afsæt for mig, men da jeg - efter at have uddannet mig på konservatorier i klassisk og jazz i henholdsvis Danmark og Østrig - fik en voldsom psykose, fik musikken en ny dimension for mig, fordi jeg opdagede, at jeg kunne bruge den til min egen mentale sundhed. Musik relaterer til følelser, så da mit følelsesliv blev smadret af psykisk sygdom, havde musikken en god, healende effekt på mig.

Kristian Marcussen er uddannet pianist og musiklærer fra tre forskellige konservatorier i København og Østrig. Han mestrer forskellige genrer og forskellige discipliner inden for nodelæsning og improvisation. Han har sin egen jazztrio, Kristian Marcussen Trio, som spiller Kristians egne kompositioner. I 2018 stiftede han firmaet Medicine Melodies, som handler om musik, kunst og mental sundhed.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-02-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr909-2001
Adresse Sognets hus
Klostergade 33
4930 Maribo
Lokalesal
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

24-02-2020 Mandag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.