Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Elin Fredrikson
Ledige pladser

Improteater - impro comedy.

Ved spørgsmål ring til 38 16 03 36

Fotograf er: Jakob Ebbinger.

Weekenden den 5 & 6. oktober 2019

Improteater - impro comedy.

"Improteater er udfordrende, giver energi og får deltagerne til at grine så de får ondt i maven." Sådan beskriver deltagere i improteater-workshops deres oplevelser.
Vi træner grundlæggende øvelser i improvisation og arbejder på en legende måde. Der bliver trænet i at være tilstede, samarbejde, at sige ja og…, og at tilgive fejl. Når grundtræningen er på plads, arbejder vi med at spille scener, skabe troværdighed og humor og med at være i nuet. Deltagerne får lov til at afprøve flere klassiske måder at improvisere på - og fremfor alt har vi det sjovt sammen!
Om improvisation: Det moderne improvisationsteater blev først udviklet i England af Keith Johnstone og senere også i USA af blandt andre Del Close. Grundlæggende for improvisationsteater er, at man arbejder ud fra dogmer: Det handler om at sige ja, at gøre sin partner god, at tilgive fejl, at bruge sin første idé, at være tilstede i nuet mv. I begyndelsen blev teknikkerne brugt til at træne skuespillere til at blive mere ægte på scenen. Det viste sig dog, at improvisationen i sig selv er højest underholdende, og genren har udviklet sig til sin egen kunstform.
"Elin introducerer ikke kun glæden og det smukke i at lave en fejl, hun introducerer også en helt ny livsstil. Livet bliver ikke ligeså fyldt med krav, man inspireres af det almindelige og bliver opfordret til at lege. I just say: She is amazing! Tag på hendes kurser, det har påvirket hele mit liv positivt. Tak Elin!" Petra Juteräng ,elev, MAF Malmö.
"Elin har en udsædvanlig kapacitet til at få mennesker til at føle sig afslappet og at gå uden for sine egne rammer og komfortzoner. Hun er meget nærværende i hele processen. Hun får begyndere til at føle sig trygge, og de øvede har hun en evne til at udfordre." Catrin Sundelius, Svenska kyrkan.
"Jeg har deltaget i tre improkurser med Elin som underviser. Hver time, på trods af sene aftener, har været fyldt med energi. Elin er åben for sjov og ballade, og samtidigt fører hun analyserende diskussioner og laver faglige oplæg. Jeg har lært en masse, fået venner for livet, og aldrig tidligere grinet så meget!" Elev, MAF Malmö.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-10-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr192099
Adresse Medborgerhuset Danasvej
Danasvej 30 B
1910 Frederiksberg C
LokaleMedborgesale - 2.sal
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

05-10-2019 Lørdag 10:00  -  15:30
06-10-2019 Søndag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.