Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser

Underviser

Jeanett Dahl
Ledige pladser

Charm dig til mere flirt

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Flirten, den kender vi alle, men vi er ikke lige gode til det alle samme. Vi kender godt det med at kollegaen igen og igen kommer tilbage fra weekenden og hører om hendes/ hans vilde aften med mange dates i hus, mens man selv hver uge prøver at mestre denne kunst, men uden held.
Den kunst at have teknikken til at flirte, forføre og få mere kærlighed, romantik og eventyr ind i livet, så livet bliver en leg for dig, kan dette kursus hjælpe dig i gang.
Der vil være forskellige teknikker til at komme i snak med den lækre fyr/kvinde ved bussen og du vil som afslutning på dette kursus komme med på Hviids Vinstue for at udføre din ny viden.
På dette kursus vil du komme et skridt nærmere på vej, til at score hende/ham eller din kommende kæreste, ved at vise at du er interesseret i at få ham/hende til at føle sig noget særligt og at være til stede i nuet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-04-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr198010
Adresse AOF Huset EGU Huset
Taastrup hovedgade 35
2630 Taastrup
Lokalelokale 1
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

27-04-2019 Lørdag 10:00  -  13:40

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.