Viden, udvikling og samvær
Du får vist kurser fra hele Danmark.Vælg område
Vis underviser
Else Marie Post
Ledige pladser

Faustina af Krakow

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04


Faustina af Krakow

I det sydlige Krakow blev der i 2002 indviet en ny basilika til ære for Den Guddommelige Barmhjertighed. Basilikaen ligger i parken til et kloster for Den Barmhjertige Moders Orden. Her levede der for 100 år siden en nonne, Faustina Maria.

I 1931 viste Jesus sig for hende og bad hende male et billede af ham, sådan som hun så Ham og sagde til hende, at der nederst skulle stå: "Jesus, jeg har tillid til Dig!"

Billedet er siden gået verden rundt og tilbedes og æres over hele verden, og i særdeleshed i Krakow. Faustina blev hellig-kåret i 2000, og pilgrimme strømmer til hendes sanktuarium, hvor Jesus-billedet står og til den nye basilika. Stedet er i dag den 5. største pilgrimssted i den kristne tradition.

Kurset vil i ord og billeder fortælle om pilgrimsstedet og Den Hellige Faustina, om hendes liv og spiritualitet. Der vil være meditation og fælles refleksion.

Foredragsholderen, Else Marie Post, har beskæftiget sig med Faustina gennem en årrække og har besøgt hendes kloster og kirke. Hun har skrevet bogen Faustina - Barmhjertighedens apostel.Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-03-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr534-1901
Adresse Frivilligcentret
Søndre Boulevard 82 a
4930 Maribo
Lokalemødelokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

09-03-2019 Lørdag 10:00  -  16:15

Faktaoplysning

Bemærk

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.